kategoria: Sprzęt
[#1] Monitor Philips
Dawno temu miałem monitor Philips z zielonym ekranem. Chcialem sobie teraz tez taki sprawić.
Czy ten jest dobry?

http://allegro.pl/monitor-philips-9-pin-do-amigi-i5617559777.html

bo kurde nie wiem czy to nie do pcta czasem
[#2] Re: Monitor Philips

@PTR, post #1

Mam niemal identyczny, tylko bursztynowy, no i nie mam 9-pinowego złącza tylko chinche. Trzymam go od lat i nie zamierzam się pozbywać, bo jest niesamowicie sympatyczny (mały i lekki). A żeby było jeszcze ciekawiej, to dzisiaj odpaliłem na nim komodę 64 i oglądałem (bz)dentra mojej starej grupy (w jednym są nawet dwie moje grafiki - Voivod grupy Amnesty).
Ten monitorek ma +3 do back in time OK
[#3] Re: Monitor Philips

@Umpal, post #2

No wlasnie tez mialem chyba kiedys z chinchami.
A ten to chyba do pc jest. Bo jesli tak to takiego nie potrzebuje
[#4] Re: Monitor Philips

@PTR, post #3

Wątpię żeby to był kolor (za mały, no i to praktycznie kopia mojego), więc w przypadku monochromatycznego do Amigi na pewno nie zastosowaliby RGB tylko chinche. Ale to tylko przypuszczenia, więc lepiej się tym nie sugeruj. Najlepiej wyślij pytanie do sprzedającego, dlaczego twierdzi, że to do Amigi, to coś będzie wiadomo.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem