kategorie: A600, Sprzęt
[#1] Wskaźnik myszy
Po wymianie w Amidze 600 starego kicka 2.05 na nowszy 3.1 oraz zainstalowaniu workbencha na karcie SD pojawił się problem zbyt dużego wskaźnika myszy w grafice low-res.Pamiętam że kiedyś daaawno temu można było ustawic wskaźnik myszy w opcjach Prefs/pointer jako hi-res.Usłyszałem że taka opcja jest tylko dostępna na oryginalnej Amidze 1200.Możecie temu zaprzeczyć? Jeśli tak to gdzie znajdę program do spatchowania i jaka jest jego nazwa? Jeśli opisałem mój problem zbyt chaotycznie proszę o wyrozumiałość;czasem przebywam w wyższych stanach pojmowania otaczającej mnie rzeczywistości.
[wyróżniony] [#2] Re: Wskaźnik myszy

@Stoopi, post #1

W programie Prefs/Pointer z systemu Workbench 3.1, pojawia się przycisk cykliczny do zmiany rozdzielczości wskaźnika (Low/High Res), ale tylko na Amigach z układami AGA.
[#3] Re: Wskaźnik myszy

@RomanWorkshop, post #2

Dziękuje za info.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem