[#1] Problem w os 3.9
Witam mam taki problemos. Zainstalowalem sobie newicons aby przezucic ikonki do fast ram i mam ZOMK. Wszytsko dziala pieknie ale jak teraz klikam na ikonke LHA to odpala mi sie cli a kiedys bylo tak pieknie ladnie i cudownie ,ze startowal mi urc (czy jak sie to zwie) . Moje pytanie da sie to przewrocic do stanu poprzedniego??? nie chce rezygnowac z newicons ze wzgledu na RTG mode ale brakuje mi tych skojazen z plikami lha ->urc mp3>ampfiler

Benedykt

[#2] Re: Problem w os 3.9

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Nigdy nie miałem 3.9, ale wydaje mi się, że on obsługuje NewIcons, więc nie trzeba instalować NewIcons osobno - po prostu przegrywasz daną ikonę NewIcon (albo używasz np. IconInstaller) i powinno grać.
A jak teraz naprawić... sorry, nie wiem.
[#3] Re: Problem w os 3.9

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Po prostu domyślne ikonki zostały prawdopodobnie podmienione, być może te domyślne z newicons (nie wiem po co je instalowałeś;) mają co innego podane jako domyślne narzędzia, etc. Taką mam teorie ;)

[#4] Re: Problem w os 3.9

@grxmrx, post #3

to inaczej. Da sie to jakos odnistalowac i przywrocic istawienia z przed instalacji??

[#5] Re: Problem w os 3.9

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

ba... ale jak to zrobić...?
skoro instaler podmienił ci Deficons w Envarc (i env) to pomóc może ich odtworzenie z backupu (jeżeli takowy zrobiłeś), albo instalacja systemu od nowa, albo (może się uda) znajdź je na płycie instalacyjnej (powinny być w prefs/env-archive/sys) i przegraj do tego samego katalogu na partycji systemowej. Możesz też wykomentować wszystkie odwołania do NewIcons w s-s i user-s.
[#6] Re: Problem w os 3.9

@wali7, post #5

Witam jesli zaznaczyles to instaler zrobil ci log instalacji i mozesz sobie zobaczyc co i gdzie zostalo wgrane ja jednak na twopim miejscu bym wszystko przywrocil recznie zostawiajac ikony wystarczy w ikonie okreslic jakie ma byc wykonane zadanie z jakim plikiem na plycie instalacyjnej zobacz jakie komedy sa wykonywane w orginale .W ten sposob ja sie sporo o systyemie nauczylem.Prawdopodobn ie w Niedziele bede mugl ci wiecej pomuc bo skoncze testowac karte graficzna cos mi ami sie wieszala przez nia wsadzilem do pieca dzieciakowi slucha duzo muzyki to mi przetestuje.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem