kategoria: A1200
[#1] Pomoc z A1200 Łódź
Witam wszystkich

[ Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie. ]

Chciałbym się zapytać czy jest może osoba ( najlepiej z centrum Łodzi ) która znalazłaby czas ( obojętnie kiedy oczywiście ) żeby ugościć moją skromną osobę oraz moją A1200 w celu fachowej pomocy przy kilku problemach z którymi borykam się już od dłuższego czasu ? Sprzęt jest sprawny, chodzi o pomoc w funkcjonowaniu systemu oraz kilku kłopotliwych ( dla mnie ) programów. Oczywiście byłoby mi również niezmiernie miło posłuchać fachowej Amigowej wiedzy z racji mojego małego jeszcze doświadczenia. Się rozumie nie przybędę z pustymi rękoma.

Zapewne udałoby się wszystkie problemy rozwiązać na forum lecz takie spotkanie wiele by mnie nauczyło na przyszłość oraz rzuciło nieco światła na pytania które mnie dręczą.

Pozdrawiam
[#2] Re: Pomoc z A1200 Łódź

@Furmanto, post #1

Zajrzyj tutaj , powinieneś kogoś znaleźć.
Zaopatrz się w jakiś baniaczek z napojem który będzie umilać gawędę
[#3] Re: Pomoc z A1200 Łódź

@Furmanto, post #1

No elo
[#4] Re: Pomoc z A1200 Łódź

@_Skiba, post #2

No to się rozumie samo przez się że bez wspomagania to ani rusz

Witaj _arti, czyżbym wyczuwał chęć pomocy ?
[#5] Re: Pomoc z A1200 Łódź

@Furmanto, post #4

Jest i Zgierz
Do wyboru
[#6] Re: Pomoc z A1200 Łódź

@Furmanto, post #4

Zawsze :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem