kategoria: A1200
[#1] Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??
Czy pojawi się nowy soft dla urządzenia??
[#2] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #1

[url=shop@icomp.de]Klik![/url]
[#3] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@_arti, post #2

OK
[#4] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #3

Arti proszę napisz że mam jakiś błąd w wyświetlaniu ok, racja a nie że nie potrafisz linka wkleić (Wypokowy programista powinien to umieć )
[#5] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sosabowski, post #4

Grxmrx nie uważa e-maili za URL-e
[#6] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sosabowski, post #4

https://icomp.de/shop-icomp/en/news.html
[#7] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #1

A czego Ci trzeba?
[#8] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sokok, post #7

trzeba mi i nie tylko mi nowego przyjaźnie napisanego softu do indivision mk2 :) bo ten który jest na chwile obecną z pewnością nie wykorzystuje możliwosci Indi :)
[#9] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sokok, post #7

A ogólnie to jak masz jakieś configi swoje pod Indi i chciałbyś je udostępnić to wcale bym się nie obraził :) mój monitor to ten: http://www.oleole.pl/monitory-led-i-lcd/benq-gl2250m.bhtml?from=pla&gclid=CJKD3-7k08gCFcXTcgodfKEIOg
[#10] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #9

Już Ci chyba podawalem w innym wątku na ppa.
[#11] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sokok, post #10

Zapewne tak szeroki uśmiech ale może masz jeszcze jakieś extremalne configi do Indi, bo ja chce przetestować wszystkie z możliwych opcji jakie posiada dotychczasowy soft napisany do tego urządzenia
[#12] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #11

Właśnie nie wiem czego Ci brakuje w obecnym toolu. Tam masz mnogość konfiguracji.
[#13] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sokok, post #12

ok ok, porostu chciałbym wypróbować wszystkie ustawienia i zrobić jakąś sensowna instrukcje co jak i gdzie :) żeby inni mieli czarno na białym :)
[#14] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #13

Konfiguracja Indi AGA jest tak zależna od samego urządzenia, do którego podpinasz, że jakakolwiek instrukcja nie ma sensu. No chyba, że chodzi ci o opis funkcji. Ja mam 15 monitorów i po podpięciu Amigi na każdym obraz jest inny
[#15] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@_arti, post #14

Nie no jakieś ogólne zasady/rekomendacje dałoby się spisać i byłoby to całkiem pomocne.
[#16] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@Sokok, post #15

zgadzam się, pewnie że się przyda, zwłaszcza że wiele osób ma duże problemy z samą obsługą tego softu a z grubsza taka rekomendacja z przykładowymi configami przyda się i uprości życie wielu użytkownikom :) będę działał w tym kierunku :)
[#17] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #16

Ja bym tak nie demonizował tego toola. Soft robi swoje i jest czytelny. Configi też są opublikowane na EAB, na których można bazować. Trzeba jednak wyłączyć ADHD i poświęcić czas na poznanie aplikacji.
[#18] Re: Inivision aga mk2cr - czy pojawią się nowe aktualizacje do oprogramowania??

@pat999, post #1

:) dobre
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem