[#1] Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)
Panowie, czas zacząć kolejny konkurs muzyczny. Oficjalne info wystartuje w łikend.
Wstępnie zaktualizowałem już stronę konkursową.
Aktualnie nie działają jeszcze linki do modułów z poprzednich konkursów, jednak bez problemu można je odsłuchać na stronie. Pojawiła się nowa kategoria "cover".
Mam jeszcze taki pomysł, aby we wszystkich kategoriach była możliwość stworzenia kolędy (będzie to jedyny wyjątek "coverowy" we wszystkich kategoriach, a także w kategorii "cover" nie będzie oczywiście brany pod uwagę czas powstania kolędy. ). Autor kolędy sam zadecyduje w jakiej kategorii ma się znaleźć, a raczej zadecydują o tym parametry modułu.

Co o tym myślicie?
Proszę o zweryfikowanie regulaminu.
Zapraszam także fundatorów, aby ufundowali kolejne nagrody konkursowe.

Amiga RULEZ!szeroki uśmiech

Ostatnia aktualizacja: 22.10.2015 08:24:27 przez Andrzej Drozd
[#2] Re: Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)

@Andrzej Drozd, post #1

Aha, do regulaminu w kategorii "cover" należy jeszcze dodać, że nie można coverować utworów modułowych, aby uniknąć przypadku, że ktoś scoveruje jakiś moduł scenowy, a jego jedyną "pracą" będzie podmiana sampli i układ patternów w module. Coverujemy tylko te utwory muzyczne, które ukazały się na płytach muzycznych i możemy ich posłuchać w radio oraz muzycznych stacjach TV.
[#3] Re: Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)

@Andrzej Drozd, post #1

Tradycyjnie zaatakuję kategorię multichannel szeroki uśmiech.
[#4] Re: Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)

@Krashan, post #3

A mnie z kolei cover kusi... Tylko tekst bym jeszcze podmienił na bardziej "amigowy"
[#5] Re: Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)

@Andrzej Drozd, post #1

OK, wszystko już chyba zapięte na ostatni klik
Nie będzie kolejnej kategorii "kolenda", tylko będzie ona częścią kategorii "cover".
Działa już śmieszna pobieralnia plików i myślę że ma większy sens niż "uplołdowanie" plików na ZippyShare.OK
Mam nadzieje że regulamin też Wszystkim odpowiada.
Jutro startujemy!szeroki uśmiech
[#6] Re: Zaczynamy szósty forumowy konkurs muzyczny :)

@Andrzej Drozd, post #1

Cool!

A gdyby uczestnicy konkursu wykazali dobrą wolę i za wejście do konkursu wrzucali 5zl to na buteleczke pryty by się uzbierało oczywiście w tym wypadku za ostatnie miejsce należy się nagroda pocieszenia. Po to, żeby ludzie którzy sceptycznie podchodzą do swoich możliwości też mieli szansę coś ugrać. Ja ze swojej strony mogę oddać dwa AMINety. Jeden z full wersją OctaMed5.0, a drugi wypchany modułami. Oryginalne kupione w latach 90's w szkole przy Grzybowskiej. Stan nośnika oceniam na perfekt! I są odczytywalne w 100%. (tłoki).

Pozdro
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem