[#1] SimpleMail i zalaczniki
Witam!

Czy SimpleMail ma jakies problemy z zalacznikami? U mnie wyglada to np tak, ze w sytuacji gdy otrzymam mejla w ktorym jest TYLKO zalacznik to nie moge do niego dotrzec. Malo tego, przed chwiala odebralem mejla wazacego z 5 mb w ktorym sa jakies fotki, po kliknieciu na niego pokazuja sie tylko adresy innych osob do ktorych zostal wyslany i jakies linki reklamujace wp - ani sladu zalacznikow ktore na pewno sa w tym mejlu. Mial ktos podobny problem?

[#2] Re: SimpleMail i zalaczniki

@luk, post #1

Hmm, problemów z SimpleMailem nie miałem. Załączniki zapisuję opcją "Zapisz jako", gdyż po zwykłym kliknięciu na pliczek pokazuje się on w formie heksadymalnej :D

[#3] Re: SimpleMail i zalaczniki

@luk, post #1

Ja pamiętam, że kiedyś ktoś do mnie wysyłał maila z tego programu i był właśnie taki problem (tutaj sytuacja jest trochę inna, choć bardzo podobna). Nie jestem jednak pewien, ale chyba ten błąd poprawiono. Z której wersji programu korzystasz?
[#4] Re: SimpleMail i zalaczniki

@mailman, post #3

z odebraniem mejli nie mam kłopotów, ale kiedyś jak wysyłałem znajomemu mp3 w załącznikach to docierały puste mejle.
musi na poczcie zajebali ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem