[#1] CDXL na Workbenchu
Istnieje jakiś player animacji CDXL (np. interko z 'Genetic Species' czy 'Pirates!'), który wyświetla ją na desktopie? Możliowść przekierowania dźwięku na AHI też jest mile widziana. ;)
MultiView zawsze się otwiera na własnym ekranie. A na dodatek w PALu. :)

[#2] Re: CDXL na Workbenchu

@El Amigos, post #1

spróbuj MainActorem

[#3] Re: CDXL na Workbenchu

@rzookol, post #2

Jak na moją wiedzę żaden. Albo własny ekran, albo okienko. O multiviewie zapomnij. Do animacji jest daremny. Trzeba taki program, który otwiera własne okno, ale z wyborem trybu. Do wyboru: wspomniany Main Actor, cdsgxl (CLI), i chyba AnimFX też wyświetla.
[#4] Re: CDXL na Workbenchu

@El Amigos, post #1

może pobawić sie datatypes ????

Benedykt

[#5] Re: CDXL na Workbenchu

@cholok, post #3

Co ja chrzanię. Main Actor nie suportuje CDXL.
[#6] Re: CDXL na Workbenchu

@cholok, post #5

Obsługuje.
[#7] Re: CDXL na Workbenchu

@mailman, post #6

Kolega jest pewien? Nawet MA Broadcast nie ma loadera. Chyba, że jest jakiś osobno.
[#8] Re: CDXL na Workbenchu

@cholok, post #7

ja mam mainactora z cedeka Aminetu (chyba nr13) i tam jest loader

[#9] Re: CDXL na Workbenchu

@rzookol, post #8

No cóż. Ja mam MA małego i dużego, ale loadera nie mam. Dużego udostępniono za darmo i tam też nie ma. W recenzjach na aminecie też nie ma. Ale jak mówisz, że masz.
[#10] Re: CDXL na Workbenchu

@cholok, post #9

Ja też posiadam loader i nawet się swego czasu nim bawiłem.
[#11] Re: CDXL na Workbenchu

@cholok, post #9

loader o ile pamietam nazywa sie dl savera nie było

[#12] Re: CDXL na Workbenchu

@rzookol, post #11

DL to nie loader CDXL, a pewnego starego formatu dosowego na PC, podobnego do GL, ale mniej upakowanego.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem