[#1] startup-sequence mały problem
Uruchomiłem swoją starą amigć 1200 rom 3.1 e-box, apollo 1240 32 MB ram, fast ata, hd no i pojawił sić mały problem pamićtam że na hd miałem naprawdć dużo oprogramowania mićdzy innymi emulator maca, wchodziłem w sekwencjć startową wyświetlała mi sić cała lista i zaznaczałem emulator, po odznaczeniu ami startowała już bez uruchamiania emulatora.Dzisiaj próbowałem to znów zrobić ale po wpisaniu ed dh0 s:/startup-sequence wyświetla sić komunikat bad number jeżeli ktoś wie co robić źle to proszć o podpowiedz co zrobić żeby pokazała mi sić cała lista
[#2] Re: startup-sequence mały problem

@PRIMER, post #1

ed dh0 s:/startup-sequence

Bo trzeba wpisać dh0:s/startup-sequence, bądź ewentualnie s:startup-sequence :)

[#3] Re: startup-sequence mały problem

@Olo, post #2

a pomićdzy ed a dh0
[#4] Re: startup-sequence mały problem

@PRIMER, post #3

ed dho:s/startup-sequence

Tak powinna wyglądac składnia.

[#5] Re: startup-sequence mały problem

@Olo, post #4

A jesli bardzo nie chce Ci sie wpisywac calej linijki, to wystarczy wpisac:
ED x
a potem juz w gornego menu wybrac interesujacy plik
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem