kategoria: A1200
[#1] Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.
Pisze z Aweba i z gory przepraszam za brak polskich znakow dialektycznych (jeszcze sobie nie zaimplementowalem). Mam problem nastepujacej tresci: przy uruchomieniu IBrowsea dostaje request o tresci "Couldn't create CL_URLString". Ze wzgledu na opory stawiane przez predkosc "real hardware" nie googluje tylko pytam. Moze ktos rowniez bawi sie wlasnie w sieci na retro? To pytanie przyboczne.
[#2] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@adamlnowak, post #1

Czy masz plik Newstring.mcc?
Co pokazuje snoopdos ?
[#3] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@Norbert, post #2

Snoopdos odnosi sie do Newsrting.mcc w nastepujacy sposob:
Libs:newstring.mcc fail
Newstring.mcc fail
Libs:mui/newstring.mcc OK
Libs:newstring.mcc fail
Progdir:mui/newstring.mcc fail
[#4] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@adamlnowak, post #3

uzyj biblioteki zawartej w archiwum ibrowse, najlepiej po resecie, aby system ją zobaczyl.
chyba ze uzyjesz programu typu flushlibs
[#5] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@Norbert, post #4

Zmiana bibliotek na STARSZE pomogla. IBrowse dziala, w dodatku w stosunku do AWeba przyspieszenie jest znacznie wyczuwalne. "Zdrowy regres".
[#6] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@adamlnowak, post #5

Jak masz jeszcze jakieś problemy to pisz.
Akurat jestem we Wrocku i do tego niedaleko wiec moge nawet podjechac.
[#7] Re: Pisze wlasnie z Amigi, Problem z IBrowsem.

@Norbert, post #6

Dziekuje za zapowiedz ewentualnej pomocy. IBrowse smiga ladnie. Mam wszystko ladnie poukladane w tym momencie. Czytam sobie ppa z Amigi i nie ma z tym tragedii. Myslalem, ze bedzie gorzej. Znajde chwile czasu to sie zgramy na amigowanie. Mam trocze planow na wolny czas za tydzien, bede sklonny sie spotkac. Moze jakis Lotus LAN?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem