[#1] Modem z PC + Paski na PALu
Jesli chodzi o ten modem to został on wyciągnięty z starego peceta z prockiem 586, na ktorym maksymalny system to byl Winslow 95. A sloty w tym pececie wyglądały tak samo jak sloty zorro.

Jeśli chodzi o pal to wyciągałem już wszystko i paski były dalej. Ale słyszałem że jest taki program który wyświetla w oknie wszystkie programy które uruchamiają się na PALu bodajze nazywa sie E-UAE czy jakoś tak. Prosiłbym o więcej informacji na temat tego programu.
[#2] Re: Modem z PC + Paski na PALu

@Jedi_Amiga, post #1

Jesli chodzi o ten modem to został on wyciągnićty z starego peceta z prockiem 586, na ktorym maksymalny system to byl Winslow 95. A sloty w tym pececie wyglądały tak samo jak sloty zorro.
a pytanie ? btw te sloty to ISA i na pewno nie maja nic wspolnego z zorro.

Jeśli chodzi o pal to wyciągałem już wszystko i paski były dalej. Ale słyszałem że jest taki program który wyświetla w oknie wszystkie programy które uruchamiają sić na PALu bodajze nazywa sie E-UAE czy jakoś tak. Prosiłbym o wićcej informacji na temat tego programu.

jakie paski?
podczas jakich operacji?
uea to emulator amigi, jednak by emulowac ami na ami musisz posiadac odpowiednio rozbudowany sprzet. wiecej informacji znajdziesz tu:
http://www.google.pl/

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem