Z czego konkretnie beka? z rzeczoznawcy co niby znałby się lepiej niż my tutaj na 060 motoroli?
Ps. Nie mam pojęcia jak teraz załatwia to PayPal, ale parę lat temu to można było dostać zwrot kasy w przypadku jakby towar nie został wysłany w ogóle. W przypadku jak towar doszedł do kupującego ale coś tam niby się różni od opisu to sprawa jest dyskusyjna. W takim przypadku jak poszkodowany uruchomi procedurę odzysku przez PayPal to oni wyznaczają swojego rzeczoznawcę za którego trzeba zapłacić... potem. No przynajmniej na polskiej infolini tak twierdzili.
Wolał bym tego szlifa z aliexpress, w najgorszym wypadku dostaniesz to samo co z Vesali czyli XC rev1 taniej, ale jest dość duże prawdopodobieństwo, że będzie to MC rev6 lub rev5. Ryzyk-Fizyk.
Trochę tego tam kupiłem... nie słyszałem też żeby ktoś dostał EC, chińczykom zwisają takie niuanse jak rewizja, ale raczej nie robią takiej lipy żeby sprzedawać przemalowane EC, bo po prostu by sobie nie pohandlowali.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.