[#1] Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC
Witam,

Wyczaiłem, w jednym (wcale nie małym) sklepie w Szwecji, leżak magazynowy (1szt) - CD32 w wersji NTSC.
Niestety nie wiem czy warto, bo cena sklepowa to około 2000zł, a mi właściwie do niczego CD32 potrzebne nie jest, chyba że to gratka albo ktoś inny jest chętny, zakup można zrobić również przez internet, zatem ochrona kupującego wchodzi w grę.

Brać czy nie?
[#2] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #1

bierz, za 2 lata bedzie warte z 4000
[#3] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #1

Z jednej strony dużo, bo jak poszukasz, to się znajdzie troszkę taniej, kiedyś ktoś sprzedawał po około 800pln za szt., ale z drugiej strony jak ich braknie, to będziesz żałował, bo tak jak Selur kracze, taniej nie będzie (bo dlaczego miałoby być taniej?).
[#4] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@flops, post #3

Nie zależy mi na chomikowaniu, mimo iż jest to dla mnie pewna ciekawostka...
wrzucę link, może ktoś inny się skusi...
pozdrawiam
[#5] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@flops, post #3

Były kiedyś najprawdopodobniej na aliexpress.com ale w sumie nie wiadomo czy ktoś z polski kupił przynajmniej nie widziałem żeby na forum ktoś się chwalił.
[#6] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #1

Bierz, szczególnie jak zarabiasz "po szwedzku" to nawet Cię to specjalnie nie zaboli. A jeśli to sklep typu "loppis" to targuj się ;)
[#7] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #4

Miło popatrzeć że Sony PS4 jest trochę taniej. To jednak klasa Amiga CD32...
[#8] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #1

Bierz, nie otwieraj i sprzedaj na Allegro za 4 tyś. Tylko nie zostań handlarzynąszeroki uśmiech
[#9] Re: Pytanie o cenę leżaka magazynowego CD32 NTSC

@mallorn, post #4

Hehe, ja tam widzę tylko gazetę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem