[#1] Czym przetestować Amigę?
Witam.

Są aktualnie jakieś programy (najlepiej na dyskietce) którymi mozna przetestować kupowaną Amigę? Kiedyś trafiłem na program "ProTest v1.0" który sprawdzał m.in. klawiaturę, porty myszki i joy-a, ustawienie głowicy w DF0: i coś tam jeszcze; w sumie na szybkie sprawdzenie był dobry. Szukałem go w sieci, ale nie widzę nigdzie.
Czy jest cos jeszcze co mozna wykorzystać przy kupoiwaniu Amigi?

[#2] Re: Czym przetestować Amigć?

@AlaN, post #1

Spróbuj SIATP. Jest na Aminecie, można go stamtąd ściągnąć.

[#3] Re: Czym przetestować Amigć?

@Olek, post #2

Było jeszcze cudo, które się nazywało "Advanced Amiga Analyzer". Ale gdzie je dorwać, nie mam pojęcia...

[#4] Re: Czym przetestować Amigć?

@OSH, post #3

OSH napisał(a):

> Było jeszcze cudo, które się nazywało "Advanced Amiga
> Analyzer". Ale gdzie je dorwać, nie mam pojęcia...
>

Google wiedziało.

http://www.l8r.net/install/misc.html
[#5] Re: Czym przetestować Amigę?

@AlaN, post #1

AGA DIAGNOSTIC mam, ale dyskietka niestety nie wytrzymala uplywu czasu :( wiec mialem...

[#6] Re: Czym przetestować Amigê?

@AlaN, post #1

Spotkałem się z koncepcją testowania gołych Amig Super Frogiem. Gierka jest podobno czuła na wszelkie nieprawidłowości sprzętu.

Może coś w tym jest?
[#7] Re: Czym przetestować Amig??

@Daclaw, post #6

A ja widzialem jak na Grzybowskiej testowali pierwsza dyskietka od Settlersow :] ... demko przeszlo to skupowali ... heh stare czasy ... podobno niezle mieli stacje ... a moze lubili muzyke z demka :D

Bylo tez cos takiego jak Tester Amiga (tez z Grzybowskiej) mam dyskietke jak przezyla zrobie dms i podesle ...

[...pare klikniec stacji pozniej ...]

:]
mam dms jak ktos chce zeby podelsac niech napisze maila ...

Ostatnia modyfikacja: 02.09.06 14:39
[#8] Re: Czym przetestować Amigę?

@AlaN, post #1

Gdzie taki program ProTest v1.0 ?
[#9] Re: Czym przetestować Amigę?

@barbaramazurek, post #8

Archeolog roku
[#10] Re: Czym przetestować Amigę?

@Hubez, post #9

Lepiej tak niż zakładać nowy wątek, moim zdaniem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem