[#1] Potrzebujć dyskietki systemowe do A500.
Witam.
Kupiłem sobie niedawno Amigć A500 z dyskietkami. Niestety okazało sić, że wićkszość z powodu starości (lub innych) nie jest możliwa do odczytania :(. Najgorsze, że oryginalne dyskietki z systemem też. Dlatego zwracam sić z prośbą o przesłanie takich dyskietek.
W tej chwili nie jestem w stanie w ogóle ruszyć z miejsca i chociaż zrobić kopie zapasowe tego co jeszcze chodzi.
Przy ookazji. Wiem, że istnieje przejściówka z myszy PC do Amigi. Czy ma ktoś schemat tego. ewentualnie gdzie można ją kupić.

pozdrawiam.
[#2] Re: Potrzebujć dyskietki systemowe do A500.

@pajew, post #1

Ja taką przejściówkę kupiłem na www.efunzine.com, schematów poszukaj na aminecie. Użyj googlów to pewnie coś znajdziesz jeszcze :)

Ostatnia modyfikacja: 31.08.06 21:21
[#3] Re: Potrzebujć dyskietki systemowe do A500.

@pajew, post #1

http://www.ppa.pl/artykuly/artykul.php?idd=1&ids=4&id=896

Mam i uzywma zrobił mi Master naprawde super sprawa i jestem bardzo zadowolony z tego sprzętu.

Benedykt

[#4] Re: Potrzebujć dyskietki systemowe do A500.

@pajew, post #1

Bardzo mi zależy na tych dyskietkach. Są to Locale, Extras, Fonts wersja 2.1.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem