[#1] Requester
Zciekawości tytam widziałem taki requester w kilku grach, czy ktoś może mi powiedzieć czy to jakiś program pchełka łata systemowe requestery by wyglądały tak:
https://youtu.be/l8rruMzz9Eg?t=291
[#2] Re: Requester

@HanSolo, post #1

To requester AMOSa! Nie ma funkcji systemowych, które otworzą Ci taki ładny requester - uzyskasz go korzystając z funkcji AMOSa do tworzenia interfejsu użytkownika. Polecam, to jeden z wielu przykładów piękna AMOSowego GUI.
[#3] Re: Requester

@HanSolo, post #1

[#4] Re: Requester

@Voyox, post #3

wczesniej tez dzialal ;) linux rzadzi, wystarczy zaznaczyc i wcisnac srodkowy przycisk myszy ;)

ja uwazam, ze linki powinny byc automatycznie klikalne, tak jak na kazdym innym forum..
[#5] Re: Requester

@juen, post #4

No nikt nie będzie od razu po to linuxów instalował;) W mozilli wystarczy zaznaczyć i kliknąć prawym>open in new. Ale faktycznie mogłoby to na forumie być jakoś rozwiązane. btw. temat był już poruszany.
[#6] Re: Requester

@groovebox, post #5

To rozwiązanie mi się akurat podoba. Wystarczy ruszyć mózgownicą, tylko tetrycy ulegają przyzwyczajeniom. Co forum to obyczaj i trzeba to uszanować...
[#7] Re: Requester

@Voyox, post #6

No ale jak ktoś wrzuca czasem 5-10 linków jeden pod drugim to raczej jest to uciążliwe.
[#8] Re: Requester

@groovebox, post #7

Tym bardziej otwieranie na telefonie, pomijając już fakt że requestry amosowe są brzydsze od standardowych systemowych w 4 kolorach szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem