[#1] Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t
Nie znalazłem nigdzie porównania , która lepsza?
[#2] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@zorkadar, post #1

Ja robiłem kiedyś test w AIBB i w niektórych testach o włos było lepsze to, a w drugich tamto, generalnie masz wydajnościowo to samo. Furia ma opcję szybkiego IDE jeśli masz starego Gayle.
[#3] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@zorkadar, post #1

Wiadomo że Polskie lepsze.
Lepszego nie potrzeba.
[#4] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@Architect1200, post #3

Made in Poland!! Mam 9T i jestem zadowolony.
[#5] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@zorkadar, post #1

Zapomniałem, że teraz furia ma 33MHz, a nie 28, więc furia jest szybsza.
[#6] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@sanjyuubi, post #5

i zarówno jedną jak i druga kartę możecie sobie po oglądać na obrazkach. Bo w sprzedaży ich niema i pewnie nie będzie.
[#7] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@KrisbA, post #6

i zarówno jedną jak i druga kartę możecie sobie po oglądać na obrazkach. Bo w sprzedaży ich niema i pewnie nie będzie.

I tu możesz się mylić.
[#8] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@Architect1200, post #7

Która będzie dostępna?
[#9] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@Architect1200, post #7

bardzo się myli... więcej nie mogę powiedzieć
[#10] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@Architect1200, post #7

obym się mylił bo czekam już od 1.5 roku
[#11] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@dez3, post #9

Ale za to Savyna68k jest nie do zdobycia . Gdzie jest moja obiecana sztuka przez ciebie .?
[#12] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@KrisbA, post #6

Furię sprzedaje _arti na giełdzie. A i ninetails niedawno była do kupienia na alle. Tylko czy jest sens je kupować skoro Vampire zapewne pozamiata inne turbo dla A600?
[#13] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@jimmy, post #12

Sens jest zawsze, zależy do czego komu potrzebne.
[#14] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@zorkadar, post #1

Amigazyn 5/15 , mój artykuł o Ninetails , jest fajna tabelka z porównaniem mipsów i transferu z kart CF, dla Aca 620, Ninetails, Furii i Aca 630 :)

Polecam zakup czasopisma :) Między 9t 28 Mhz a Furią 33 Mhz jest 1 mips na korzyść Furii.
[#15] Re: Furia 020 bez fpu vs Ninetails 9t

@KrisbA, post #6

Furię ubił kontrakt Borisa z Lotharkiem, powstał jakiś problem z kostkami pamięci. Boris nie może nic sprzedawać, bo trzyma go umowa, z tego tez powodu nie ma Furii030, którą Boris sklecił już jakiś czas temu.

9T pewnie w sprzedaży nie będzie, ale będzie dokumentacja.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem