[#1] AmiTCP4.0
Męcze się z ustawieniem AmiTCP 4.0 od godziny, nie mogę ustawić. AmiTCP 2.3 ustawiłem praktycznie z kopa, a tu nie daję rady. Karta pinguje się tylko sama do siebie, czyli 192.168.0.2 A1200.home.net, do komputera z którego czerpie internet czyli 192.168.0.1 pc.home.net mam 100% packet loss Dynamiczne mam oczywiście wyłączone. Ustawione na Ethernet i a2065 interface, przy czym zmieniłem tam device'a na odpowiedni. Default gateway ustawiony na 192.168.0.1. Tak, czytałem opis na PPA.

Może ktoś przyśle mi swoje ustawienia, ew. nakieruje co zmienić, aby to wreszcie zadziałało jak trzeba.

Ostatnia modyfikacja: 14.09.06 11:10
[#2] Re: AmiTCP4.0

@Korni, post #1

Jak dojdziesz co i jak, to napisz jakiś artykuł opisujący Twoje problemy :D
[#3] Re: AmiTCP4.0

@Korni, post #1

Moze pdoam wskazowke,sprzydalby sie os 3.9 i pakiet genesis.ustaw w nim wszystko a potem skopiuj,wpisz w amitcp 4.0.
Z tego co pamietam to genesis to takie amitcp 4.0 z wizardem ;).Niech ktos z os 3.9 mu pomoze.

[#4] Re: AmiTCP4.0

@Korni, post #1

Uzyj MDX powinno isc latwo, potem bedziesz sie meczyl z tcp/ip.

[#5] Re: AmiTCP4.0

@Korni, post #1

Poradziłem sobie, zapomniałem dodać do u-s CardPatch i CardReset.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem