Mam tak: A600 .299 ROM i kabel 2,5' -> 2x3,5' . Potrzebuję obrazu dyskietki startowej by pokazać HD na tym kablu albo HD i CD-Rom.... Ma ktoś coś takiego albo opisze jak zrobić?
Warto przede wszystkim wymienić ROM na nowszy w wersji CLOANTO widzący większe dyski niż 4 GB. Na Twoim ROMie będzie problem z obsługą dysków większych niż 20 MB!
Buduję zestaw startowy z tego co mam... Rom był ale jak to ja... porozdawałem... Pewnie i rozdałbym tą Ami , ale widząc po ile to chodzi na allegro jest to fajna okazja by zarobić parę groszy na powiedzmy małe turbo do obecnie stojącej A600
Ostatnia aktualizacja: 04.02.2016 15:08:04 przez xtro
ciekawe czy dało by się tak przerobić tę dyskietkę by mogła siedzieć cały czas w DF0: , a po włączeniu kompa wczytywała co trzeba - robił się reset i bez jej wyjmowania system startował już z HD.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.