kategoria: Sprzęt
[#1] dyski SCSI 68 złącze
Mam parę dysków 2gb i większość 4 gb chciałam wymienić się na jakiś sprzęt do Amigi ale nie wiem czym sprawdzić dyski czy dobre nie chciałabym kogoś nie oszukać?
[#2] Re: dyski SCSI 68 złącze

@barbaramazurek, post #1

No jedyny w miarę tani sposób żeby je sprawdzić to podłączenie do karty SCSI i test programem HDDSCAN albo MHDD. Oczywiście na PC.
[#3] Re: dyski SCSI 68 złącze

@Marcin74, post #2

Programy darmowe?
[wyróżniony] [#4] Re: dyski SCSI 68 złącze

@barbaramazurek, post #3

Darmowe. HDDSCAN pod WIN - prosta obsługa, nawet instalować go nie trzeba link. MHDD nieco bardziej skomplikowany ale o wiele lepszy.
[#5] Re: dyski SCSI 68 złącze

@Marcin74, post #4

Gdy by dyski okazały się sprawne a nikt by nie chciał się wymienić to za ile by można je sprzedać np: 2gb lub 4gb wszystkie złącza 68 pin ?Pytam się bo nie chcę się ośmieszyć z ceną z księżyca.
[wyróżniony] [#6] Re: dyski SCSI 68 złącze

@barbaramazurek, post #5

Ja gdy nie wiem za ile coś sprzedać, to wystawiam na Allegro od złotówki. Działa.
[#7] Re: dyski SCSI 68 złącze

@Krashan, post #6

Dobry pomysł .Dzięki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem