[#1] ReqAttack
Mam taki malutki problemik z ReqAttack. Czasami ten program dorysowywuje dodatkową szarą linię na dole każdego okna (patrz okienka otwarte po po prawej). Ktoś wie co powoduje ten błąd? (plus naturalnie, jak się go pozbyć?)

[#2] Re: ReqAttack

@El Amigos, post #1

Moze sprobuj nizszej wersji? Ja mam na "chodzie" 1.60, bo z nowszymi byly jakies problemy. Tak czy inaczej wrzucilem go do WBStarup-Disable, poniewaz dobry to on jest na AGA (fajny bajer) lub na WinUAE (gdzie jest szybki proc). Niestety na BVision za wolno dziala w stosunku do innych rzeczy i wychodzi dosc miernie.

Czy jest cos nowszego od v2.0?
[#3] Re: ReqAttack

@Andrzej Drozd, post #2

Jezeli uwazasz, ze jest wolny to dodaj mu wiecej pamieci Cache w preferencjach globalnych. Ja zmienilem chyba na 2048K i zasuwa. ;)

Mam WinUAE, ale predkoscia nie zachwyca. (WinUAE rzecz jasna, ReqAttack chodzi przyzwoicie :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem