kategoria: Sprzęt
[#1] ClassicWB i FreeWheel
Mam pytanie odnośnie scrolla w ClassicWB. Otóż na WinUAE działa mi normalnie a na Ami nie chce pomimo włączonego FreeWheel i tu pytanie czy to wina mojego adaptera (zdjęcia w profilu) czy potrzebuję jeszcze jakiegoś sterownika czy jakiegoś cośtam.device czy w ogóle nic nie da się zrobić???
[#2] Re: ClassicWB i FreeWheel

@nostrum666, post #1

U mnie też nie działa scroll w CW. Mam rysia mk1 i ze trzy myszki, na każdej ten sam efekt.
[#3] Re: ClassicWB i FreeWheel

@ponior, post #2

Rolka jeszcze nie działa , nie napisali jeszcze sterownika do rolki , ale jest w planach.
[#4] Re: ClassicWB i FreeWheel

@Amigo-A1200-040, post #3

Czy mogę się podpiąć?
Otóż, w pakiecie FreeWheel jest sterownik w postaci pliku uruchamianego poprzez skrypt startup-sequence o nazwie WBM. Działa z adapterem ps/2 5+2 ale spowalnia wyświetlanie niemożebnie. Czy ktoś się z tym uporał. Rolka chodzi ale zanim mi się wyświetli okno mijają eony.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem