[#1] sterowniki
Nie wiem czy w dobrym miejscu o tym piszę. Mianowice potrzebuję nowszych sterowników do mojego 4xEIDE. Pisałem maila do firmy w której go kupiłem (nie będę wymieniał i reklamował) ale niestety na tym się skończyło, że spytali po co mi, a ja wymieniłem powody m.in. że moje są już bardzo stare, no i na tym się skończyło. Minęło troche czasu i coś wydaje mi się, że olali sprawę... Czy mogę liczyć na podesłanie mi najnowszych sterowników do 4xEIDE? Dzięki... Nie wiem, który numerek jest najnowszy 3.2? Te sterowniki posiadają AllegroCDFS.

[#2] Re: sterowniki

@figaro_79, post #1

Napisz do Elboxu na support@elbox.com
Podaj w mejlu nr seryjny twojego interfejsu.
Powinni ci podesłać najnowsze stery.
Według informacji na ich stronie najnowsze to EIDE'99v31a30 (13 Mar 2001)

Przeczytaj ReadMeFirst z tej paczki sterów którą masz aktualnie. Tam powinno pisać w jakiej formie masz się do nich zgłaszać :)
http://elbox.com/downloads_4xeide.html

Ostatnia modyfikacja: 09.10.06 23:50
[#3] Re: sterowniki

@R-Tea, post #2

elbox poleciał z 4xeide w trąbe. Jak mozna nie obsługiwać >32 GB dysków i olewać sprawę jakby jej nie było. Powinni za to na grochu klęczeć.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem