[#2]
Re: AKReal używa ktoś tego?
@Tomski,
post #1
Ja od czasu do czasu używam. Na 030 całkiem używalne. Misiałem jedynie pokombinować, np wyrzucić ze startup-sequence MemTrailer bo przy moim customowym ROMie Amiga nie wstawała. Mam kartę graficzną pod Picasso96 więc musiałem również wyśrednikować fblita i pozbyć się cybergraphics.library. Ogólnie bardzo duży pakiet oprogramowania, którego listę znajdziesz na stronie gdzieś schowaną w postaci pdfa. Masa softu dlatego trzeba od razu zrobić sobie partycję 1 GB, choć zostanie kupe miejsca to podczas aktualizacji pożre wiele. Cóż, mimo zajefajnego wyglądu wolę jednak klasyczne rozwiązania w kwestii estetyki więc również pozamieniałem ikony. KenIcons są owszem ładne ale nic nie przebije w moim poczuciu estetyki starszych rozwiązań. Polecam do zabawy. Czasem większą frajdę mam z układania systemu(ów) niż z grania, a tam jest w czym pogrzebać. AKReal jest dosyć szybki a to ze względu na to, że ma w sobie nowe szybsze biblioteki. Zdziwiła mnie prędkość wyświetlania przekolorowych ikon. Ogólnie fajne.