[#1] AKReal używa ktoś tego?
1. Czy używa ktoś tego na prawdziwej Amidze?
2. Jak to się spisuje?
3. Jakieś problemy przy instalacji?
4. Spostrzeżenia?
[#2] Re: AKReal używa ktoś tego?

@Tomski, post #1

Ja od czasu do czasu używam. Na 030 całkiem używalne. Misiałem jedynie pokombinować, np wyrzucić ze startup-sequence MemTrailer bo przy moim customowym ROMie Amiga nie wstawała. Mam kartę graficzną pod Picasso96 więc musiałem również wyśrednikować fblita i pozbyć się cybergraphics.library. Ogólnie bardzo duży pakiet oprogramowania, którego listę znajdziesz na stronie gdzieś schowaną w postaci pdfa. Masa softu dlatego trzeba od razu zrobić sobie partycję 1 GB, choć zostanie kupe miejsca to podczas aktualizacji pożre wiele. Cóż, mimo zajefajnego wyglądu wolę jednak klasyczne rozwiązania w kwestii estetyki więc również pozamieniałem ikony. KenIcons są owszem ładne ale nic nie przebije w moim poczuciu estetyki starszych rozwiązań. Polecam do zabawy. Czasem większą frajdę mam z układania systemu(ów) niż z grania, a tam jest w czym pogrzebać. AKReal jest dosyć szybki a to ze względu na to, że ma w sobie nowe szybsze biblioteki. Zdziwiła mnie prędkość wyświetlania przekolorowych ikon. Ogólnie fajne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem