[#1] Voodo 3 3k czy 5 5k
ktora karta lepiej chula pod g-rexem czy voodoo 3 3000 czy 5 5000 z dwoma procami i jakie sa roznice??
[#2] Re: Voodo 3 3k czy 5 5k

@Nono, post #1

Z tego co wiem, to amigowe sterowniki obsługują tylko jeden procesor w Voodoo 5. Inna sprawa, to wymagania amigowych programów, a te nie są zbyt wielkie. U mnie na PegasosieII z G4 (a to procesor "ciut" szybszy od 603e i łącze do karty szybsze niż na G-Rexie, więc wąskim kartem była karta, a nie CPU czy wolny transfer) najsłabszy VoodooIII 2000 AGP chodził bardzo dobrze w 95% programów. Te 5% to Virtual Grand Prix 2, który przy 800x600 i max detali skakał... ale to i tak gra tylko dla Morphosa, reszta gier, na czele z QuakeIII chodziła całkiem nieźle.
Moim zdaniem VoodooIII 3k spokojnie wystarczy
[#3] Re: Voodo 3 3k czy 5 5k

@wali7, post #2

A ja ciekawym wielce jak sie ma 1 Avenger w Voodoo 3 do 1 Napalma w Voodoo 5. Co daje wiekszy speed i o jakich roznicach mowa?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem