[#1] problem z wysiwtaln iema co jest grane
po 2 mieśiącach wyciągnełem moją 1200 z garażu podlaczam do monitora na początku do portu video a na monitorze(modelu nie wiem z napisem Amiga) black jakby odlączony choć wqidać jakby takie "krzywe impulsy takie dziwne pasy" w czasie resetu zmieniły położenie.To ja za 2 kabel i do Chinca znowu chała monitor działa bo się da zmienić ostrosc ,jasnośc itp.
Co jest grane? pomocy co jest grane to PILNE (i nie mam czasu na szukanie postów z tym :()

[#2] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@pwe, post #1

Najpierw musiałbyś objaśnić nam pojęcia takie jak "model nie wiem z napisem Amiga", "black jakby odłączony", "krzywe impulsy"...

[#3] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@pwe, post #1

Moze przelaczyles na inny tryb niz PAL?
[#4] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@Andrzej Drozd, post #3

Krzywe impulsy-to znaczy że takie dziwne pasy
black...-to znaczy odlączony jakby zygnał łapał
model niewiem......bo nie znam modelu monitora

Pal? a bo ja a gdzie sie systemy przełącza (monitor podobny do c=1084 chyba)

[#5] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@pwe, post #4

W ScrennMode ;)
Czy po przytrzymaniu dwoch klawiszy myszki zaraz po resecie tez nie widac BootMenu?

Ostatnia modyfikacja: 16.10.06 19:55
[#6] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@Andrzej Drozd, post #5

nawet różowego Kickstarta nie wyswietla a model monitora to Amiga 1081 :(
sprobuje z Boot menu

mam nadzieję żę Agata nie padła :(

Ostatnia modyfikacja: 16.10.06 20:59
[#7] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@pwe, post #6

wątek można zamknąć.Mój stary sobie poradził
problem leżał znacznie wyżej powodem był cd-rom .Stary go odlączył i wszystko jest OK

OK

Ostatnia modyfikacja: 17.10.06 11:34
[#8] Re: problem z wysiwtaln iema co jest grane

@pwe, post #7

Eeee, to problem byl banalny...a juz mialem nadzieje ze spalila Ci sie AGA, czy cos

:P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem