kategoria: A600
[#1] opozniona reakcja a600
Zauwazylem grajac w Prince of Persia ze czasami wychylajac joya chcac skierowac postac w dany kierunek nastepuja takie przyciecia jakby chwila zastanowienia ok 1sekundy i dopiero np zaczyna biegnac. Tez tak macie czy to nieprawidlowe zachowanie?
[#2] Re: opozniona reakcja a600

@xmarcin, post #1

Masz tak w obie strony czy tylko w jedną? Sprawdziłeś inny Joystick?
W PoP jest taka ciekawa "fizyka" biegania. Potestuj inne gry.
[#3] Re: opozniona reakcja a600

@xmarcin, post #1

Witam, gra odpalana z dyskietki czy z WHDload ?
[#4] Re: opozniona reakcja a600

@Vato, post #2

Musze przyjrzec sie blizej czy tylko w jedna czy w obie. Joya mam aktualnie jednego. Gra odpalana z dyskietki.
[#5] Re: opozniona reakcja a600

@xmarcin, post #4

A grałeś już kiedyś w Prince of Persja? szeroki uśmiech
[#6] Re: opozniona reakcja a600

@xmarcin, post #1

Kiedyś grałem w PoP na PC 486, potem właśnie na gołej A600. Pamiętam jedno - w porównaniu do PC - dramat, a jeden z ostatnich leveli, gdzie dużo krat się ruszało to ciągnik, że głowa mała. Teraz na A1200 z Fast mogę sobie pograć.

Ostatnia aktualizacja: 10.05.2016 21:59:58 przez infboras
[#7] Re: opozniona reakcja a600

@Vato, post #5

20 lat temu na A500+ ale nie pamietam szczegolow
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem