kategoria: Sprzęt
[#1] A1200 IndiAGA złącze
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć do czego służy to wejście zaznaczone na zdjęciu ? Lub czy ono jest połączone z gniazdem PLCC 1:1.
Nie mam go fizycznie i ciężko się dopatrzeć gdzie idą wszystkie ścieżki.

[#2] Re: A1200 IndiAGA złącze

@Architect1200, post #1

Chciałem sprawdzić, ale okazuje się, że w Mk II nie ma tego złącza.
[#3] Re: A1200 IndiAGA złącze

@Architect1200, post #1

Der Anschluss war dafür gedacht, den Flickerfixer auch auf andere Computertypen anzupassen (z.B. Atari ST). Ein vorsichtiges Vorfühlen bei der Atari-Fraktion (Händler) hat aber letztlich ergeben, dass wir nicht zusammen kommen. Auf der MK2cr-Version habe ich den Anschluss dann weggelassen.

Jens

Ta wersja powstała nie tylko dla Amigi, to Złącze umożliwia podłączenia na Atari, do czego nie doszło.

Odpowiedz dzisiejsza na pytanie, OK
[#4] Re: A1200 IndiAGA złącze

@micromars, post #3

Dziękuje za pomoc, czyli wychodzi na to ze na tym złączy jest wszystko co potrzebne do obsługi obrazu. To już coś, pewnie dlatego Jens zrezygnował w mk2 którą ma Krashan bo nie wypaliło AIO, szkoda
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem