[#1] Elbox Dragon. Kiedy?
Ktoś z AW.net wysłał mi PM, że skoro jestem z Polski, to może mam jakieś "insider" wiadomści na temat Dragona z Elboxu, a konkretnie czy i kiedy on wreszcie będzie do kupienia?
Szczerze mówiąc, od kiedy mam Pega to niezbyt sie tym interesuję. Ostatnie sprzęt do klasyka, jakim byłem naprawdę zainteresowany to był Spider USB.
Wobec tego pytam was w jego imieniu.
Czy polskie ofce wiedzą coś więcej o Dragonie w tej kwestii niż ofce zagraniczne?
Może ktoś z Krakowa był ostatnio na piwie / coli z panem Śmietaną? ;)

Ostatnia modyfikacja: 20.10.06 19:51
[#2] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #1

Jak to kiedy? Dziadek Mróz przyniesie pod iglaste drzewo :P
Za 10 lat :P
[#3] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #1

Rozmawiałem kilka razy z ww człowiekiem na krakowskim Zabłociu (czyli w firmie) i raczej ciężko wyciągnąć go na piwo ;) Ale mogę się mylić

[#4] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@elt, post #3

no to może chociaż na winko

[#5] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@elt, post #3

@ elt
Rozmawiałem kilka razy z ww człowiekiem na krakowskim Zabłociu

Rozmawialiście może o legendarnych już produktach Elboxu, takich jak właśnie Dragon?
[#6] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #5

Sam Dragon jest przecież legendarny, ma nawet pomnik pod Wzgórzem Wawelskim http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Wawel_Dragon_sculpture_Krakow_Poland.jpg
a u nas na Amizaduszkach jak zawsze Dragon prawdziwy, nielegendarny i dostepny dla każdego: http://tdolphin.org/amikrak/amizaduszki2005/P1010029.JPG
Zapraszamy :)
[#7] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #5

Tak, pytałem kiedy będzie ? Odpowiedź - już wkrótce. A było to chyba w styczniu ;)

[#8] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@elt, post #7

Czyli standard. Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze?
[#9] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@elt, post #7

Tak, pytałem kiedy będzie? Odpowiedź - już wkrótce. A było to chyba w styczniu

Oni sami robią z siebie kompetnych idiotów. Przecież to już nawet przestało być śmieszne.

[#10] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@MDW, post #9

Faktycznie. Tyle szumu było wokół tego i zima.
Usunęliby te nieczemu nie służące informacje o Dragonie ze swojej strony, bo tylko ludzi drażnią.
[#11] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #10

..I przy okazji niech wywalą rekinaPPC
[#12] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@R-Tea, post #1

bedzie po tym jak wyjdzie os4. czyli za 2 tygodnie. albo na swieta
[#13] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@Valwit, post #12

Rekin ma wyjsc po OS4. Smok ma smigac na Os3.9.

[#14] Re: Elbox Dragon. Kiedy?

@Fazior, post #13

IMHO Dragon to lekko poroniony pomysł. Gdyby taka karta wyszła, no nie wiem w 1998 roku. Albo gdyby Amiga tech za czasów Escomu wypuściła Ami na Coldfire (czysto teoretuzję) to miałoby to sens. Bo komu Cold Fire jest potrzebne jak na każdej możliwej platformie jest UAE ktore osiaga podobne rezultaty jak Dragon ? Jestem właścicielem klasycznej Ami i bardzo ubolewam nad tym, ze prawie nic nowego na os3 nie wychodzi i tymbardziej nie widze sensu w wywalaniu kasy na dragona .... żeby quake i hexen szybciej chodziły ? żeby mp3 w 8 bitach nie zajmowało 98% czasu procesora ? gra nie wara świeczki.

Shark to co innego ...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem