kategoria: A500
[#1] Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...
Hej,

Zbyt wiele operacji plastycznych szkodzi.
Postanowiłem dziś skorzystać z pięknej pogody i chyba przesadziłem z wybielaniem.
Czy da się coś z tym zrobić? To już 4 sesja.
WYBIELANIE

Ostatnia aktualizacja: 22.05.2016 20:58:14 przez nexussixsix
[#2] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@nexussixsix, post #1

Niestety nie odpowiem na Twoje pytanie, ale może Ty zdradzisz technikę której użyłeś? Woda ,krem a może coś innego?

Ostatnia aktualizacja: 22.05.2016 21:22:40 przez wsklive
[#3] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@nexussixsix, post #1

Posmaruj raz jeszcze, nie wystawiaj na słońce, owiń folią. Tak z 5-6 godzin. Ewentualnie powtórz. Kolor powinien zrobić się równomierny.

https://www.facebook.com/RetroKlinika/
[#4] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@wsklive, post #2

Oxydant, krem 15%.
[#5] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@nexussixsix, post #4

Tak jak kolega wyżej poradził nałóż kolejna warstwę i nie dopuszczaj do wyschnięcia. Będzie git.
[#6] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@Jacenty, post #5

Dzięki za odpowiedź. Dziś kolejna sesja. Zobaczymy...
[#7] Re: Chyba przesadziłem z wybielaniem :/ ...

@nexussixsix, post #1

Myszka jest nierównomiernie wybielona i to może zostać poprawione, ale tych śladów z obudowy już nie zmażesz. 2 razy to max. Potem możesz już tylko pogorszyć.
Wybielanie plastiku
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem