kategorie: A500, Sprzęt
[#1] Dsub 23piny z elektronika z ucietym kablem wpiete w zakupiana Amige 500
Witam,

Jestem nowy na forum więc chcę się z wszystkimi przywitać.
Około dwóch miesięcy temu dołączyłem do grona posiadaczy Amigi 500. Niedługo po tym wylicytowałem kolejna Amigę. Amiga została dostarczona do mnie z taka oto wtyczką wpiętą do portu rgb video. Niestety taśma jest ucięta i nie wiem jaki wtyk znajdował się po drugiej stronie.
Bardzo proszę o informację co to może być ?

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2016 16:44:28 przez DoPro
[#2] Re: Dsub 23piny z elektronika z ucietym kablem wpiete w zakupiana Amige 500

@DoPro, post #1

Biorąc pod uwagę wyprowadzenie na tę taśmę sygnałów, które normalnie nie idą do monitora (zbuforowane zegary, pixelswitch), obstawiam że to jest kabel od genlocka albo miksera video.
[#3] Re: Dsub 23piny z elektronika z ucietym kablem wpiete w zakupiana Amige 500

@Krashan, post #2

Dziękuje za odpowiedź. OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem