[#1] MUI Images
Szukam ładnie wyglądających image'ów do MUI (innych niż te standardowe w MUI:Images). Próbowałem wstawić te z płytki MorphOSa 1.45, ale nic dobrego z tego nie wyszło. Konwertowałem do 8bitów, potem do 4bitów i ciągle widać jakieś śmieci zamiast normalnego przycisku. (konwertowałem PPaintem7; bez konwersji MUI się zawiesza przy wyborze przycisku)

Mam OS3.9.

[#2] Re: MUI Images

@El Amigos, post #1

może spróbuj zaistalować Zune z AfaOsu?

[#3] Re: MUI Images

@rzookol, post #2

Zune? A gdzie to znajde?

[#4] Re: MUI Images

@El Amigos, post #3

Na początek w Aktualnościach.
[#5] Re: MUI Images

@mailman, post #4

Dzięki, już pobieram.

[#6] Re: MUI Images

@El Amigos, post #1

Ja mam w MUI:images
- kmel
- KT
- goonie
i jeszcze te standardowe, jak chcesz to spakuje i podesle.

[#7] Re: MUI Images

@11MASTEr, post #6

Oprócz wymienionych przez Ciemie - u mnie mieszkają sobie jeszcze:
- mat
- Misc
- WCP
- wd
- xen

To wszystko i więcej znajdziesz na Aminecie
[#8] Re: MUI Images

@11MASTEr, post #6

Te co wypisales sa (wg mnie) brzydkie i ograniczone do 4 albo 16 kolorkow.

Ja chce min. 8 bitow.

Sciągnąłem to Zune, ale wysypało się z 5 komunikatów błędu przy instalce (...wrong version...). Potem jak coś wypromuję i uruchomię, to system się zawiesza.

ŻADNYCH dokumentacji (w archiwum) nie znalazłem. Nawet instalka nie jest plikiem tekstowym tylko execiem. Gdzie sie można czegoś o tym (Zune) dowiedzieć? (jakie są wymagania/jak używać itp.)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem