Witam i Amigowców o zdrowie pytam.
Mam dwie małe sprawy.
1. Skąd wziąć sterowniki do kolorowej drukarki Canon BJC 220. Posiadam sterowniki do BJC 210 i BJC 240. Drukarka działa na tych sterownikach ale niezbyt prawidłowo. Czasami jak daje wydruk w Turbo Princie to najpierw pobierze dwie lub trzy kartki i dopiero zacznie drukowac. O drukowaniu z pod systemu nawet nie ma szans. Obrazków nie drukuje, a tekst ASCII to wali z jakimiś ślaczkami. WordWorth jakoś daje rade, ale też nie perfekt. Jeśli ktoś wie z kąd pobrać taki steronik to będę wdzięczny za pomoc. Ewentualnie jaeśli ktoś ma taki sterownik to nich go spakuje LHA i wyśle mi w załączniku do Emaila: wsk.delta@poczta.onet.pl
2. Wpadł mi ostatnio w ręce Laptop LEO P1 133, 16MB Ram, 1.3GB HD. Mam kabel do łączenia Ami (Serial) i PC (COM1), ale zabardzo nie wiem jakiego softu użyć aby komputery widziały się nawzajem. Próbowałem TwinExpres ale bez skutku, podobnie z programem PC2Ami. Tutaj podobna prośba. Jeśli kotoś ma taki program, lub wie skąd go pobrac, to będę wdzięczny.
A1200 Infinitv, ROM 3.0, Blizzard 1240/40,4xEIDE + AllegroCDFS, ZorroII Simm, CyberVision64/3D, 32MB RAM, HD 10GB + 1.6GB, CD-ROM LG 52x, CD-RW Lite-ON 52x32x52.