[#1] FryingPan - ma ktoś?
Hej, ma ktoś pełną wersję FryingPana pod OS3.x? Z tego co czytałem jest już darmowy? Chciałem wypalić obrazy pod WinUAE, ale ani MakeCD, ani BurnIT nie obsługują mojej nagrywarki...
[#2] Re: FryingPan - ma ktoś?

@OSH, post #1

pod WinUAE

no i tu szukaj problemu.

jest jeszcze darmowy DVDRecord.
[#3] Re: FryingPan - ma ktoś?

@OSH, post #1

Ale czemu koniecznie musisz nagrywać tę płytę pod emulatorem? Jeśli boisz się o amigowe atrybuty plików, flagi i długie nazwy to może po prostu zrób obraz płyty programem MakeCD i ten obraz wypalisz sobie pod PC?
[#4] Re: FryingPan - ma ktoś?

@recedent, post #3

O, to to!
[#5] Re: FryingPan - ma ktoś?

@recedent, post #3

Albo spakuj sobie do archiwum lha i nagraj, rozpakuje się i będzie wyglądało tak jak powinno ;)
[#6] Re: FryingPan - ma ktoś?

@Mir3k, post #5

no i tu szukaj problemu.

Otóż nie! Bo robiłem takie eksperymenty i działało! Tylko, że miałem inny typ nagrywarki.
a DVDRecord - obadam.
Ale czemu koniecznie musisz nagrywać tę płytę pod emulatorem? Jeśli boisz się o amigowe atrybuty plików, flagi i długie nazwy to może po prostu zrób obraz płyty programem MakeCD i ten obraz wypalisz sobie pod PC?

Nie. Bo chodzi o prędkość. Pod Amigą jest WolnyCD, a nie wiem, czy jest też taki programik pod PC. Zbyt duża prędkość nagrywania płyty gwarantuje problemy z odczytem przez CDTV/CD-32. Temat przerobiłem.
A poza tym, po prostu chcę sobie zobaczyć, jak ten programik działa pod WinUAE.
[#7] Re: FryingPan - ma ktoś?

@OSH, post #6

A na PC nie da się wybrać prędkości x1 lub x2?? Były też takie programy spowalniające nagrywanie. Tylko nie pamiętam nazw, bo dawno tego nie korzystałem.
[#8] Re: FryingPan - ma ktoś?

@OSH, post #1

Mówisz i masz

Ostatnia aktualizacja: 02.06.2016 18:33:28 przez Norbert
[#9] Re: FryingPan - ma ktoś?

@Norbert, post #8

Mówisz i masz

Norbert jak zawsze konkretnie. Dzięki!
Cholera, że ja zapomniałem o WebArchive...

Ostatnia aktualizacja: 02.06.2016 18:39:14 przez OSH
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem