[#1] HDToolbox Workbench 1.3
Może mi ktoś opisać krok po kroku jak używać HDToolbox pod Workbench 1.3. Wydaje mi się że wszystko robię poprawnie ale dysku twardego w OS nie widać.
[#2] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@sebbb, post #1

A pokazuje choć jakąś ikonę?
Może ma zły filesystem i WB go nie rozpoznaje. Mam tak z niektórymi partycjami pod kickstartem 1.3 na A3000. Ikona jest ale jej nie otwiera.
[#3] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@Rafał A-3000, post #2

rozpoznaje dysk zakładam partycje zapisuje ustawienia ale dysku nie widać dysk to A590
[#4] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@sebbb, post #3

Dysku nie widać po resecie w HDtoolboksie czy pod Wb?
[#5] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@_arti, post #4

Pod Wb
[#6] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@sebbb, post #5

Zły filesystem moim zdaniem. Masz oryginalny FFS z Kickstartu 1.3?
[#7] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@_arti, post #6

Ale ikona dysku powinna być po resecie. Chyba, że Low Level Format (czy jakoś tak) coś źle zapisuje. Podział dysku po resecie jest zgodny z tym co ustawiasz?

Azzorek też ma dysk twardy na A500. Może mógłby pomóc.
[#8] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@_arti, post #6

Arti ma rację, miałem podobnie. Użyj narzędzi z 1.3 i system plików OFS.
[#9] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@Umpal, post #8

Ja myślę, że FFS zadziała tylko żeby to był ten z 1.3.
[#10] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@_arti, post #9

wszystko działa dzięki pomocy RaNGuN. Wielkie dziękuje.
[#11] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@sebbb, post #10

Napisz rozwiązanie, proszę. Za dużo osób ostatnio "żebrze" o pomoc a później tylko zdawkowe "temat do zamknięcia, rozwiązałem problem". Po to pomagamy, żeby zachowała się historia i sposób rozwiązania dla innych mających podobną sytuację.
[#12] Re: HDToolbox Workbench 1.3

@Umpal, post #11

Zrobiłem zdjęcia krok po kroku trochę nieostre mało światła dzisiaj było
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem