[#1] Lan raz jeszcze
Chciałbym podziękować "Kaczusiowi" i "APC74" za informacje skąd dorwać sterowniki do drukarki, śmiga jak dzika.

W związku że nie otrzymalem żadnej odpowiedzi co do drugiej części mojego posta, przedstawiam go raz jeszcze i proszę o jakąkolwiek odpowiedź.
>Wpadł mi ostatnio w ręce Laptop LEO P1 133, 16MB Ram, 1.3GB HD. Mam kabel do łączenia Ami (Serial) i PC (COM1), ale za bardzo nie wiem jakiego softu użyć aby komputery widziały się nawzajem. Próbowałem TwinExpres ale bez skutku, podobnie z programem PC2Ami. Tutaj prośba. Jeśli kotoś ma taki program, lub wie skąd go pobrac, to będę wdzięczny.

A1200 Infinitv, ROM 3.0, Blizzard 1240/40,4xEIDE + AllegroCDFS, ZorroII Simm, CyberVision64/3D, 32MB RAM, HD 10GB + 1.6GB, CD-ROM LG 52x, CD-RW Lite-ON 52x32x52.
[#2] Re: Lan raz jeszcze

@Jedi_Amiga, post #1

Nie znam się na sieciach, ale czy stos TCP nie rozwiązałby najlepiej
problemu?

[#3] Re: Lan raz jeszcze

@Jedi_Amiga, post #1

Jesteś pewny ,ze kabalek jest sprawny?? ja swego czasu z PC2Ami niemialem zadnych problemow na kablu rownoleglym dzialalo to calkiem calkiem.

Benedykt

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem