[#1] Amizaduszki 2k6
W tym wątku proponuję wpisywać wszelkie informacje oraz odnośniki dotyczące wydarzeń z tegorocznych Amizaduszek.
[#2] Re: Amizaduszki 2k6

@mailman, post #1

Chciałbym pozdrowić wszystkich uczestników Amizaduszek. Trzymajcie się!

[#3] Re: Amizaduszki 2k6

@il_capitano, post #2

Życzę wszystkim uczestnikom Amizaduszek dobrej zabawy. Szkoda że mnie tam nie ma :(.

[#4] Re: Amizaduszki 2k6

@Olek, post #3

No szkoda....pozdrawiam uczestników życzę miłej zabawy i awarii komputerów

[#5] Re: Amizaduszki 2k6

@mailman, post #1

Info z Amizaduszek:
Wlasnie odbywa sie pierwsza prezentacja Dragona 1200. Prezentowana jest nie tylko plyta, ale rowniez Dragon w dzialaniu.
Wiecej informacji (w tym zdjecia i krotkie fragmenty prezentacji w postaci video) juz wkrotce.

[#6] Re: Amizaduszki 2k6

@MaaG^dA, post #5

Prawdziwy Elboxowy dragon, czy znowu jakaś maskotka ;)

Tak przy okazji, jest tam A1 , a jak jest,będziecie robic jakieś "benchmarki" A1 vs peg

Echh... cholerna grypa, szkoda ze mnie nie ma, ale jak widac ufonauci działają, to pewnie ich wina ;)

[#7] Re: Amizaduszki 2k6

@MaaG^dA, post #5

Ja chcę ujrzeć Dragona w akcji :)

Mam nadzieję, że ludzie nie wykończą go jak tego spod Wawela i nie pozostanie tylko legendą ;)

Ostatnia modyfikacja: 11.11.06 13:35
[#8] Re: Amizaduszki 2k6

@Olo, post #6

Prawdziwy

[#9] Re: Amizaduszki 2k6

@MaaG^dA, post #8

Zdjęcia, zdjęcia prosimy bo nie uwierzymy (niedowiarki)

A sharka nie było?? Pewnie nie, w bałtyku ponoć ich nie ma... :D

[#10] Re: Amizaduszki 2k6

@Hugen, post #9

Bylem widzialem macalem, jest piekny i dziala:)

[#11] Re: Amizaduszki 2k6

@Olo, post #6

przybylem zobaczylem i uwiezylem:]
dziala nawet macalem:] jest prawdziwy
[#12] Re: Amizaduszki 2k6

@Nono, post #11

A jak dziala, to mozna widziec??
Panowie wypowiedzcie sie szerzej na ten temat :)
[#13] Re: Amizaduszki 2k6

@Fazior, post #10

A mnie jak na zlosc nie bylo:(((..;///...cholerna robota;//...musimy na pozniej przelozyc to piwo Fazior, i masz mi relacje zdac:)))!!

[#14] Re: Amizaduszki 2k6

@MrT, post #13

Czemu mnie tam nie bylo...grrrr....na AmiMajowce widzialem AOS4 na wlasne oczy a teraz ominal mnie Dragon..mam nadzieje, ze na kolejnej AmiMajowce zobacze np. Sharka a przede wszystkim pokaze moja a500 z 030+882, SCSI itd hehe..ale i tak dol, ze mnie nie bylo;////

[#15] Re: Amizaduszki 2k6

@MrT, post #14

Myślę, że po dzisiejszym spotkaniu przedstawiciele Elboxu chętniej będą uczestniczyli w tego typu imprezach.. więc może na Amimajówce zobaczymy Sharka.. o którym mowa też dzisiaj była...

[#16] Amizaduszki 2k6 FOTKI

@MaaG^dA, post #15

[#17] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Rafael/ARMO, post #16

ale te fotki sie długoooooooooooooo otwierają..........

BENEDYKT

[#18] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Rafael/ARMO, post #16

Nie można tych fotek zmniejszyć do jakiejś ludzkiej rozdzielczości co by się nie otwierało 10 minut?
[#19] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@mailman, post #18

teraz wlasnie luknolem...... przykoldawa fotka 1,2mega..... masakra///hcecie mi limit na neo wyczerpac........???

Benedykt

Edit:

a pewnie teraz je oglada z 200 ludzi...

Ostatnia modyfikacja: 11.11.06 18:36
[#20] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Benedykt Dziubałtowski, post #19

nawet leniwcom napisalem soft ktory robi to kilkoma kliknieciami myszy, a oni tu katuja nas fotkami po 1.5MB:)
[#21] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Benedykt Dziubałtowski, post #17

Widocznie serwer nie wyrabia, za dużo ludzi na raz chce obejrzeć, no a rozmiar fotek to swoją drogą, no ale pewnie wszystko na szybko to tak wyszło :P

[#22] Re: Amizaduszki 2k6

@witekk, post #12

Tak w skrócie:
- To DZIALA:D
- Panowie i Pani z Elboksu pokazali system 3.9 odpalany na smoku
- do karty tv po dragonem podpiete bylo dvd a na tym jakis film
- na Awebie zobaczylismy strone www.elbox.com
- usb 2.0 dziala pieknie
i w zasadzie tyle moge powiedziec ;). Karta wyglada jak przerosniety Mediator od góry posiada slot proca, AGP i 5 PCi. Na karcie procesora mieszcza sie dwa sloty na DDR no i wszystko jest napedzane zasilaczem ATX. Prezentuje sie toto naprawde solidnie. Aaa, z tego co zauwazylem to soft do faty 3 pokazuje 68030 detected:P

Ostatnia modyfikacja: 11.11.06 19:10

Ostatnia modyfikacja: 11.11.06 19:32
[#23] Re: Amizaduszki 2k6

@mailman, post #1

Owca r-tea poslusznie melduje ze szczesliwie powrocila z Amizaduszek 2006 do swej zagrody! :D
Była świetna atmosfera. A dla mnie osobiście byłoby jeszcze lepiej gdyby nie to, że ostatni przybyłem a pierwszy wybyłem :( pkp suxx.
[#24] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@kiero, post #20

już poprawiam ...
poprostu miały być oryginały dla tych którzy tam byli :) zresztą tak jak poprzednio też bywały oryginały ...

[#25] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Rafael/ARMO, post #24

A ten Dragon to co to takiego...jakięs turbo?

[#26] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@pwe, post #25

Szukaj na PPA się popsuło?
[#27] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@pwe, post #25

http://www.elbox.com/news_04_12_17.html
[#28] Re: Amizaduszki 2k6

@Fazior, post #22

Było bardzo sympatycznie, trochę śmiesznie, no i ten DRAGON. Jeszcze nikt nie dodał, że procesor na karcie nie wymaga żadnego chłodzenia (back to the roots :D).
Ja też podobnie jak r-tea musiałem wcześniej wybyć (to ja byłem pierwszy :(), poszedłem zbierać puszki, żeby dragona kupić
I jeszcze chciałbym coś sprostować, Fei zdaje się mówił że Lone Starr nic poza State... nie zrobił, a wg mnie ma na koncie jeszcze np. 9 fingers, Mobile destination unknown. To tak w ramach mojej upierdliwości ;)

[#29] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Benedykt Dziubałtowski, post #19

hmmm u mnie po 2 sekundach mam fotke, limitow nie mam....ale nie mam neostrady, co za szczescie :P

[#30] Re: Amizaduszki 2k6 FOTKI

@Rafael/ARMO, post #16

Dobrze, ze fotki sa w ludzkiej rozdzielczosci :) wrescie cos innego, niz fotki w rozdzielczosc VGA z telefonu z porysowana soczewka ;) znanae z innych imprez :P

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem