[#1] bug w unrar 3.20 wos
mam maly problemik z unrarem pod wos'a, mam 603/200 i przy uruchamianiu go krzyczy ze ma za maly stack, probowalem ustawic stack jak i stackppc i nic czy to jest bug w programie czy moze jest to wersja specjalnie skompilowana na 604, przy czym w readme nic takiego nie pisze
[#2] Re: bug w unrar 3.20 wos

@stebel, post #1

Z tego co zauważyłem to w ogóle UnRAR 3.20 jest zabugowany. Na wersji skompilowanej dla 040 też nic nie można zdziałać. Nic się nie rozpakuje niezależnie od ustawionego stosu a do tego program w tej wersji się często wiesza lub powoduje, że wiesza się wszystko dookoła.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem