kategoria: Sprzęt
[#31] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@sordan, post #25

A te "skosy" to niby co to to?
[#32] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@djludek, post #31

Drążek wychylony po "skosie" czyli jednocześnie np. góra lewo lub góra prawo.
[#33] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@AmigaPL, post #30

Tak, zasilane jest bateryjką :)
[#34] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@austen721, post #33

Tylko raz w życiu widziałem takie urządzonko na żywo, w naprawialni komputerów gdzieś tam w latach 90ych. Klientom którzy oddawali lub odbierali joye z naprawy sprawdzano nimi ich stan.
[#35] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@austen721, post #1

Ewidentnie (co nawet sugerują literki opisu) to badacz sprawności joysticków w standardzie znanym z Atari i Amigi. Pewnie i da się przetestować mysz, a kto wie czy nie jakiś Atarowy Touchpad do programu Coala (był niedawno na allegro). Jeśli to samoróbka, może pochodzić od jakiegoś dystrybutora joysticków. Tak czy siak TO EKSPONAT 1 KLASA - zalecam trzymanie w gablotce tudzież jakimś sejfie.
[#36] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@xtro, post #35

Tak czy siak TO EKSPONAT 1 KLASA - zalecam trzymanie w gablotce tudzież jakimś sejfie.

I do tego jeszcze modlić się po chrześcijańsku - na kolanach lub muzułmańsku - leżąco ze zgiętymi kolanami na brzuchu .
[#37] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@djpiotrs, post #36

Że do sprawdzania joy'ów to wiedziałam, jak napisałam w poście do tego mi służył. Ale byłam ciekawa czy jest oryginalny, czy to jakiś pospolity sprzęt bez wartościszeroki uśmiech

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2016 20:34:01 przez austen721
[#38] Re: Prośba o zidentyfikowanie sprzętu prawdopodobnie do amigi

@austen721, post #37

Wygląda na samoróbkę, ale kto wie... czy to aby nie to samo? link
odrobinę inaczej zrobione...

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2016 22:39:50 przez xtro
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem