[#1] Amiga HOLO room
Jakiś czas temu - jak poszperacie na forum znajdziecie - rozpocząłem inicjatywę (porzuconą) AmiTV. Spotkałem się niestety z krytyką, że nie działa na ami i takie tam. Powoli do tematu wracam. Kończę budowę prostego "holo" roomu Amigowego i będę próbował organizować tam takie spotknia. Nic , że nie będzie na Amidze działać... kwestia przeglądarki. Niemniej znowu mam ochotę spróbować, tym bardziej, że mamy wysyp inicjatyw podcastów, videocastów, czy inszych takich. Przypominam też o dzisiejszej audycji na kontestacja.com i enklawa.net

Aby dzwonić i dorzucać swoje 4 grosze na co bardzo liczę dodajcie wcześniej na skype: kontestacja.com do znajomych.

Myślę, że dzięki kilku netowym radio uda się w najbliższym czasie i mi dołożyć kilka możliwości propagowania , czy choćby poopowiadania a Ami. 3majcie kciuki za pierwsze kroki.
[#2] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #1

a lub tel. 222 195 321 do studia.
[#3] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #1

Oj chyba ci się mocno nudzi ?
[#4] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #1

A ja dzis o 21.00 nie będę niestety mógł posłuchać, choć mam nadzieję, że zapis audycji gdzieś będzie, i będzie można go odsłuchać później. Powodzenia, mam nadzieję, że audycja będzie udana! :)
[#5] Re: Amiga HOLO room

@baderman, post #4

Tak będzie... i owszem nudzi mi się...
[#6] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #5

dodam ze audycja jeszcze bedzie w www.nocneradio.pl i tam po niej audycja o teoriach spiskowych
[#7] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #6

Pracuję powoli nad stroną HOLO ami , prosta bo i kreatorem stron nie jestem. Pierwsze testy już niedługo :)
[#8] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #7

No i siedzę dłubie i już trochę wydłubałem... Jeszcze nie wszystko powkładane i pewnie dużo błędów i takich tam niedoróbek , ale już gadać można - ostrzegam... na Amidze nie pójdzie! Ale można zrobić już spotkanie na razie wirtualne z własnej kanapy. Tak naprawdę to projekt odświeżony z dawnej AmiTV , którą miałem robić, ale ludzie krzyczeli , że nie działa na Ami... co ja poradzę, że nie ma przeglądarki. Tak więc testowo, nieco szalony projekt strony człeka, który stron robić nie umie: Amiga HOLODECK czat

[#9] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #8

Na AWeb działa, tzn. wyświetla się. pisze na klawiaturze cool

[#10] Re: Amiga HOLO room

@TechNineWonder, post #9

Niestety skrypty czata są flashowe... nie mam gdzie wyszukać czegoś w html.... by dawało opcje A/V
[#11] Re: Amiga HOLO room

@xtro, post #10

Nie to jest "show image". Dałeś przecież linka do zdjęcia strony Nie wyświetla się ta strona ani w NetSurf ani w AWeb. Nowy NetSerf obsługuje YT tzn.

* youtube can be played as mp3 with preffered mp3 player in Prefs

When you enter youtube, press 4th button from the right. This will open youtubeinmp4.com on which you can choose to get and play video using ffplay or as mp3 using player set in Prefs under "Other" tab.
[#12] Re: Amiga HOLO room

@TechNineWonder, post #11

Nie mogłem się powstrzymać.... ale ludzie dziś nieśmiało wchodzą możne za jakiś czas .
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem