[#1] MUI Menu
Czy menu przedstawione na screenie ma jakąkolwiek możliwość konfiguracji? Najbardziej mi brak tego, że samo się nigdy nie trzyma i trzeba je podtrzymywać RMB. To, że jest tylko w dwóch kolorkach da się jakoś przeżyć. :) Ale bardzo bym się ucieszył, gdyby można było tam jakąś bitmapę wstawić.

Cfg: MUI 3.8 i OS3.9.

Edit: robiłem jak zawsze, i nie wiem czemu nie wyszła miniaturka... Sorki.

Ostatnia modyfikacja: 18.11.06 14:28
[#2] Re: MUI Menu

@El Amigos, post #1

Możesz zainstalować MUIPopPatch.

[#3] Re: MUI Menu

@grxmrx, post #2

Szukalem na aminecie i nie znalazlem. Mozesz mi podeslac albo napisac gdzie moge znalezc ten prg?

[#4] Re: MUI Menu

@El Amigos, post #3

http://www.google.pl/search?q=muipoppatch&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official

[#5] Re: MUI Menu

@El Amigos, post #3

Jest na stronie MagicMenu:

http://www.coli.uni-saarland.de/~cattaneo/magicmenu/download.uk.html

[#6] Re: MUI Menu

@El Amigos, post #1

Ale fajny temat. Mozesz podac do niego linka albo wystawic go gdzies na sieci jezeli to Twoja produkcja?

[#7] Re: MUI Menu

@grxmrx, post #5

Dzięki, pobrałem.

Próbowałem też przy okazji pobrać popupmenu.library, ale wyskoczyła jakaś dziwna strona... Sam zobacz.

@Smith
Jaki temat? Chyba nie temat posta? ;)
Jeśli Ci chodzi o wygląd mojego WB, to sporo skopiowałem z AmiKita. Jest do pobrania za friko. W PPA jak go poszukasz, to na pewno znajdziesz.

Edit: jakim program można wstawić obrazek obok nazwy programu/funkcji w naszym menu? Pierwsze widzę coś takiego.

Ostatnia modyfikacja: 21.11.06 16:59
[#8] Re: MUI Menu

@El Amigos, post #7

Thx za info. Wiem co to jest AmiKit

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem