[#1] Amiga I Love You - edycja modułu
Witam.
Mam prośbę, nie udało mi się znaleźć modułu Amiga I Love You w formacie .adf. Udało mi się go znaleźć w formacie mod i próbowałem go zgrać na utworzonego adf-a na emulatorze lecz nie mieści się w całości w skutek czego muzyka w kilku momentach sie urywa. I tutaj kieruję swoją prośbę jeżeli się da i ktoś ma chwile czasu to niech skróci ten utwór, brakuje niewiele bo ok 40kb by się utwór zmieścił na dyskietkę i można go było odtworzyc np na prawdziwej A500.
[#2] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@Bartek2075, post #1

Jak zamierzasz odtworzyć tak duży modek na prawdziwej A500, jeśli ma on 855kb ?
[#3] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@Norbert, post #2

A500 rozszerzona do 1.5mb
[#4] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@Bartek2075, post #1

Jest jeszcze kilka możliwości:

• Spakuj moda, przenieś i rozpakuj (ba, są programy które odtworzą Ci spakowany moduł).
  • Podziel moda na 2 części, przenieś jako dwie części i połącz sobie na miejscu (mało praktyczne jeśli nie masz dysku twardego).
  • Przerzuć moda po kablu null-modem, zamiast na dyskietce
  • Zainwestuj w "gęstą" stację 1,76 MB
[#5] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@Bartek2075, post #3

Nie napisales tego na poczatku.
Jeśli masz kick2.x lub lepszy to wystarczy format dyskietki na FFS.
Jeśli masz kick1.3 to tez możesz użyć FFS , ale wcześniej musisz użyć mountlisty która uaktywni obsługę FFS.
[#6] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@Norbert, post #5

Kick 1.3, stacja gotek
[#7] Re: Amiga I Love You - edycja modułu

@recedent, post #4

Moduły spakowane Powerpackerem (*.pp) powinny sprawiać najmniej problemu. Pamiętam, że potrafił odtworzyć je nawet Filemaster.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem