kategoria: Sprzęt
[#1] Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st
Witam wszystkich forumowiczów ponownie :D. Tym razem pisze do Was z prośba o wyrażenie Waszej opini na temat odrestaurowania monitora commodore 1084st. Monitor został w sumie tylko wyczyszczony i wybielony.. Ale na pewno wyglada lepiej niż wcześniej :D.
Tutaj daje Wam Zdj żebyście mogli zobaczyć efekt :D
https://imgur.com/a/0l6Gg
[#2] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #1

Zapomniałeś o umyciu nóg!
[#3] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Diaboł, post #2

Kurde miało sie nie wydać.. Musiałeś mowić na głos? :(
[#4] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #1

Dla takich wątków jeszcze nie skasowałem konta OK ...tylko popraw link

Ostatnia aktualizacja: 07.08.2016 10:50:03 przez _arti
[#5] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #3

Tak Wgl to noe dodałem Zdj jak juz wyglada PO robocie.. Czekajta
[#6] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Diaboł, post #2

Monitor na kurzej łapceOK
[#7] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Dorian3d, post #6

tutej so zdjecia
Może efekt nie jest niewiadoma jaki.. Ale i tak jest lepiej niż wcześniej
[#8] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #5

Nie pisz po norwesku ino po polsku.OK
[#9] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Andrzej Drozd, post #8

Dopsze.. Albo dobrze
[#10] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #1

Spoko.OK

Ostatnia aktualizacja: 07.08.2016 11:11:25 przez Vato
[#11] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Vato, post #10

Mi się podoba trawa. Taka żywozielona jest.

Ostatnia aktualizacja: 07.08.2016 11:13:30 przez Andrzej Drozd
[#12] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Diaboł, post #2

Trochę dziwna pozycja nóg; lewa po prawej a prawa po lewej... Człowiek Vs Natura?szeroki uśmiech A jeśli chodzi o odnawianie, popieram popieram i jeszcze raz jestem za. Niema nic lepszego niż duma z tego że coś się zrobiło samemu.
[#13] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Vato, post #10

Jeju no :( ze Wowo ale biała ramka.. Wow ;D teraz Ci Zdj nie zrobię bo jestem na wakacjach.. W sumie no.. Dałem takie Zdj jakie miałem :P.. A ze tutaj no widać stanowcza różnice po wybieleniu to sobie pomyślałem:" gmin kurde no...to zdjęcie tez dodam" :D dużo zdjeć przed nie mam.. Po w sumie tez.. Oprócz tych dwóch na końcu.. Jak przyjadę za jakieś 12 dni z wakacji to mogę dodać jeszcze kilka Zdj po :=
Ps.. Sory za duża ilośc kropek (znowu)
[#14] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@ciasteekk, post #13

Jak już napisałeś posta #7 to z tamtego linka wystarczy zdjęć szeroki uśmiech
Widać co się działo i jak wyszło ładnie OK
[#15] Re: Jak brzydki "łabundź" zmienił sie w ładne kaczątko- czyli renowacja C= 1084st

@Vato, post #14

Nie mogę wlasnie edytować tamtego :<
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem