[#31] Re: Retrobright ale farbami :-)

@_heniek29cr_, post #28

Zainteresowało mnie to, bo mam Game Boy'a Advance SP z takim czarnym motywem ja tu:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41QQVW0KJAL.jpg

ale strasznie jest porysowana ta obudowa na górze. Kiedyś próbowałem na jakichś kawałkach plastiku coś takiego odtworzyć termotransferem, ale brzegi nadruku nie były idealne, bo nie dało się tego zbyt mocno wprasować z powodu działania temperatury na sam plastik. Dałem sobie spokój z tym. Teraz widzę, że Twoja metoda ma nieco inne założenia, i zostawiłeś trochę tego papieru, co dało dodatkowy efekt.
[#32] Re: Retrobright ale farbami :-)

@_heniek29cr_, post #11

link

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2016 18:10:22 przez Dorian3d
[#33] Re: Retrobright ale farbami :-)

@Dorian3d, post #32

Nie widać obrazka ani na tablecie bo czasem to też jest wina ale na PC też tylko zakaz wjazdu)

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2016 20:43:52 przez _heniek29cr_
[#34] Re: Retrobright ale farbami :-)

@_heniek29cr_, post #33

.

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2016 20:32:27 przez Norbert
[#35] Re: Retrobright ale farbami :-)

@_heniek29cr_, post #33

[#36] Re: Retrobright ale farbami :-)

@Dorian3d, post #35

No teraz widać Naklejka to pewnie sprawka Drakona trzeba coś też tak pomyśleć
Ładnie wyszło ale ja czekam na stacjęOK
Pozdr
[#37] Re: Retrobright ale farbami :-)

@_heniek29cr_, post #36

Naklejka to pewnie sprawka Drakona trzeba coś też tak pomyśleć

Tak zgadza się OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem