[#1] ixemul48ppc
czy istnieje wersja 48.2 z suportem pod ppc, jesli tak prosze o podelanie na maila stebel@poczt.fm badz rzucenie linku w odpowiedzi, a po drugie czy programy korzystajace z ixemul ixnet z suportem na ppc (w tym przypadku chodzi mi o wersje 47.ilestam) przyspiesza po zainstalowaniu tegoz pakietu?,np. normalize, no chyba ze istnieje normalize dla ppc?
[#2] Re: ixemul48ppc

@stebel, post #1

Ixemul na PPC istnieje jednak tylko w wersji na MOS'a. Z wersją WarpOS się nie spotkałem.
[#3] Re: ixemul48ppc

@tom256, post #2

Jest ixemulPPC pod PowerUP.
[#4] Re: ixemul48ppc

@Jacek Rzeuski, post #3

o tej wersji wiem, jest to bodajze 0.58 o rozszerzeniu *.elf, ale mi chodzi o to czy istnieje wersja ixemul.library z suportem na warp'a badz powerup'a, tak jak to miala wersja 47.4(autor zapowiadal wersje 48 ale na jego stronie jest nieosiagalna, moze zaniechal projektu?) ta strona to:http://www.ph1.uni-koeln.de/~jakob/
[#5] Re: ixemul48ppc

@stebel, post #4

Przecież w każdym archiwum ixemul na aminecie jest wersja PPC.
[#6] Re: ixemul48ppc

@Jacek Rzeuski, post #5

tylko ze to jest wersja 47.4 a ja potrzebuje 48.0 albo 48.2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem