kategoria: A1200
[#1] Poszukuję kabla do zasilacza
Witam, poszukuję kabla do zasilacza takiego jak w A500/1200, chodzi o to że mam kilka zasilaczy z PC, załatwiłem sobie wtyki do amigi te kwadratowe din 5
Byłem w słynnym sklepie rapera i czarodzieja i nic takiego nie mieli, jak już coś było zbliżonego to same jednożyłowce a nie linki.
Pamiętam że ktoś montował zasilacze do amigi i sprzedawał na PPA więc pewnie będzie wiedział gdzie taki kabel dostać
[#2] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@QUAD, post #1

Jednożyłowy kabel się nie nadaje?
[#3] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@QUAD, post #1

Może ten kabel?

Ostatnia aktualizacja: 20.08.2016 11:43:47 przez Krashan
[#4] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@QUAD, post #1

[#5] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@Krashan, post #3

Dzięki wszystkim za szybką reakcje, faktycznie są, może złe zadawałem pytanie na allegro bo mi same kable do domofonów znajdowało
[#6] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@QUAD, post #5

A skąd załatwić wtyki?
[#7] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@mallorn, post #6

napisałem w dziale giełda i jeden kolega miał 3 sztuki, więc je kupiłem on to sciągał z USA z tego co wiem, niestety wszystkie wtyki będę miał wykorzystane
[#8] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@Andrzej11, post #2

jednozylowy to jest drut.

moze lepiej daj komus zeby zrobil, zanim sobie, albo gorzej: Amidze, krzywde zrobisz?
[#9] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@Valwit, post #8

jednozylowy to jest drut.
O'rly?
[#10] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@Valwit, post #8

Już niech cię o to głowa nie boli, polutuje 3 razy sprawdzę nim podłączę i musi działać :)
[#11] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@QUAD, post #10

Nie przegrzej pinów bo ci wyjdą z wtyczki
[#12] Re: Poszukuję kabla do zasilacza

@Valwit, post #8

XRUHAKXS 1x240/50 - polecam. Kabel. Jednożyłowy.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem