[#1] Dopus magellan i ikony w gfx
mam pewien problem (jak zawsze zreszta)

w opcjach dopusa mam nieaktywne opcje, ktore sa odpowiedzialne za wczytywanie ikon do "innej pamieci"

nie siedze teraz przy amidze i nie pamietam jak sie to nazywalo dokladnie

jak przyleze do chalupy to napisze dokladnie.

czemu sa nieaktywne??

mam karte graficzna i pod normalnym wb pieknie i szybko laduja sie ikonki do "innej pamieci" :D pod Opusem ikony wczytuja sie duuuzo wolniej no i jak pisalem wczesniej opcje dotyczace ich wczytywania sa nieaktywne i nie mozna nic ustawic.

czyzbym nie mial jakiej biblioteki lub czegos innego?

[#2] Re: Dopus magellan i ikony w gfx

@ZimA, post #1

nie bylo pytania :P

[#3] Re: Dopus magellan i ikony w gfx

@ZimA, post #2

prosze podac odpowiedz dla reszty owieczek nie zorientowanych w temacie :). A tak naprawde jak by kiedys ktos potrzebował, wiesz o co chodzi.

[#4] Re: Dopus magellan i ikony w gfx

@jimiche, post #3

zamotalo mi sie troche ;)

chodzilo o menu odnosnie wyswietlania newicons pod dopusem magellan2

mam zainstalowany pakiet newicons, ale opcje odnosnie tych ikonek sa nieaktywne w opcjach

czemu?? nie wiem??

dawno dawno temu milem normalnie

siedzie na systemie 3.9

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem