[#1] A600 i dedykowana jej obudowa tower?
Witam ponownie - mam pytanie, czy powstałą jakaś dedykowana Amidze 600 obudowa tower? Kiedyś widzxiałem coś tam na stronie ELBOX'u (E/BOX 600?-nie pamiętam już dokładnie), ale teraz nic nie mogę znaleźć.
[#2] Re: A600 i dedykowana jej obudowa tower?

@zangief, post #1

Z reklamówek w magazynie Amiga pamiętam jakieś wieże i zestawy Micronika dla A600... Chyba były też do tego sloty zorro jak dla A500 i możliwość wyprowadzenia szyny procesora, ale jak to było w rzeczywistości to niestety nie wiem

[#3] Re: A600 i dedykowana jej obudowa tower?

@Rodzyn, post #2

dzięki za info w każdym razie rozumiem iż sprzęt jest praktycznie teraz niedodostania - no cóż trudno trza polować na ebay'u...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem