[#1]
Czarno-biały obraz w Amidze 500 przez modulator.
Witam. Sprzedałem wczoraj Amige 500, dokladnie ta:
http://www.adverts.ie/arcade-retro/commodore-amiga-500-retro-computer-uk-3-pin-power-supply-tank-mouse-joystick-modulator-cables-18-disks/11527114
Mimo ze sprzedalem tanio to wszystko dokladnie sprawdzilem, wypucowalem i zrobilem zdjecia pokazujace ze wszystko dziala. Kupujacy jednak nie daje mi spokoju :) i twierdzi ze wszystko podpina tak jak mu mowie, ale nie ma obrazu w kolorach. Rzekomo podpina wedlug moich wskazowek, czyli wpina modulator do RGB Video, nastepnie kablem RCA podpina sie z boku modulatora (nie w RF) tylko w slot Video i druga koncowka zoltego RCA kabla podpina sie pod TV w wejscie AV. Ja tak podpinalem testujac Amige i wszystko bylo ok co widac na zdjeciach (kupujacego to nie przekonuje i delikatnie, powoli probuje ze mnie zrobic oszusta), kupujacy twierdzi na 100% ze podpina wedlug moich wskazowek przez modulator i ma obraz czarno-bialy, czy jest to w ogole mozliwe? Czy na moim TV moze byc kolor, a na jego go nie ma mimo ze podpina przez sprawny modulator? Czy raczej jednak na 100% podpina inaczej?