[#1] Jak przerobić obraz karty SD z systemem z A1200 żeby działał na A600?
Witam, czy istnieje jakaś możliwość na przerobienie karty z systemem Worbench 3.0 pracującym pod A1200 aby Ten sam system wstał mi po podłączeniu karty (bądź skopiowaniu zawartości na drugą) pod A600. Chodzi oto, że najczęściej korzystam z A1200, mam na niej skonfigurowany od dawien dawna system pod siebie, wszystkie gry whdload itd i chciałbym ten sam uruchomić pod A600, bez przechodzenia wszystkich czynności począwszy od instalacji WB, po whload itd. W A600 mam +1MB pamięci pod klapką oraz A6095 od Architecta..
[#2] Re: Jak przerobić obraz karty SD z systemem z A1200 żeby działał na A600?

@banan666, post #1

Podepnij kartę do a600 .
Jeśli w s-s nie ma nic co wymaga 020 i AGA to wszystko będzie wyglądało tak jak na a1200
[#3] Re: Jak przerobić obraz karty SD z systemem z A1200 żeby działał na A600?

@Norbert, post #2

No właśnie problem w tym, że po podpięciu karty ciemność zagościła na monitorze, stąd też ten post na forum...
[#4] Re: Jak przerobić obraz karty SD z systemem z A1200 żeby działał na A600?

@banan666, post #3

i nie ma czegoś co wymaga romu 3.x jeśli w A600 jest 2.x
[#5] Re: Jak przerobić obraz karty SD z systemem z A1200 żeby działał na A600?

@banan666, post #3

Zamontuj kicka 3.1 w A600 i tyle.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem